Verhuislift met assistentie Rotetrdam

Verhuislift met assistentie in Rotterdam

Een sterke, stabiele verhuislift inhuren is één ding, maar zonder professionele besturing zult u waarschijnlijk toch niet gerust zijn op het in de hoogte tillen van uw meubels. Daarom huurt u bij ons een verhuislift met assistentie in Rotterdam. Met een een stevige verhuislift en een gecertificeerde verhuizer kunt u namelijk zeker zijn van uw zaak!

U kunt onze verhuislift met assistentie in Rotterdam inhuren voor het tillen van een paar meubels of u kunt uw hele inboedel naar de gewenste verdieping brengen door de verhuislift met assistentie Rotterdam voor een dagdeel of een hele dag goedkoop te huren. Wij zijn flexibel inzetbaar zeven dagen in de week, zelfs voor spoedklussen kunt u ons bellen.

Professionele en gecertificeerde verhuizers:

Voor kleine en grote verhuizingen
Ervaren verhuizer als liftassistent 
Gratis beschermmaterialen
Geen weekend of avondtoeslag!
Minimale afname van 2 uur

Gecertificeerde verhuizers met verhuislift en assistentie in Rotterdam

Onze deskundige medewerkers, die op locatie aanwezig zijn, wanneer u een verhuislift met assistentie in Rotterdam huurt, zijn verhuiscollege- en NIWO-gecertificeerd. Het zijn geen studenten, die een zakcentje bijverdienen, maar professionele verhuizers, die weten wat ze doen. Een verhuislift met assistentie Rotterdam huren is dus de veiligste manier van verhuizen.

Bel ons direct

U kunt ons bellen als u bv een spoedklus heeft. Bij beschikbaarheid kunnen wij vrijwel direct komen 

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan als u vooraf wilt weten wat de kosten zullen zijn. Ook voor zakelijke verhuizingen

Onze verhuislift met assistentie in Rotterdam is goedkoop en het bespaart u een hoop gedoe en sjouwwerk. Onze verhuislift met assistentie Rotterdam is altijd op tijd en uw inboedel wordt kosteloos ingepakt om beschadigingen te voorkomen. Dat is pas service! Bovendien hoeft u met het huren van onze verhuislift met assistentie in Rotterdam niet te rekenen op onverwachte kosten. U kunt bij ons vrijblijvend een betrouwbare offerte aanvragen.

Call Now